Hvem er vi

Vi er Bjørn og Solveig to turglade mennesker som fant hverandre i voksen alder.

Solveig elsker å gå på kommunetopper, dvs høyeste punkt i hver kommune slik kommunegrensene så ut i år 2000. Men hun liker også andre turmål enn kommunetopper. Etter at hun traff Bjørn har hun begynt å padle packraft. Hun har også en egen side på turnettstedet peakbook der hun har lagt ut turapporter til kommunetopper og andre turer i mange år under brukernavnet sola19.

Bjørn er en elvepadler med sans for det enkle friluftsliv. Det vil si å sove ute med eller uten telt.

Nå har vi kombinert kommunetopper og packraft og prøver å finne nye ruter inn til Solveig sine topper der det er vassdrag i nærheten. Vi legger gjerne også turene opp over flere dager med flere overnattinger i telt.

Det vi ønsker å gjøre i 2023 er å starte på et sammenhengende turår der vi skal reise rundt i fortrinnsvis Norge, Sverige og Finland. Vi føler ikke at vi har noe å bevise verken for oss selv eller andre. Vi tenker derfor ikke å gå Norge på langs, på tvers, på skrå, baklengs eller på hendene for den slags skyld. For å unngå asfaltmil vil vi prioritere de villeste og fineste områdene. Målet er at vi skal kose oss på tur og ikke ha dårlig tid eller en stram tidsplan som må følges. Vi har ikke noe mål med turen, turen er selve målet.

Følg oss på bloggen for å få inspirasjon til små og store turer. Vi vil også komme med tips og erfaringer vi har med utstyr, mat og andre lure triks i ludo

Kontakt oss

Loading