Kommunetopper Sør-Trøndelag, ferdig

Sør-Trøndelag hadde 25 kommunetopper. Jeg har vært på de fleste av de minst to ganger da DNT lanserte en app som het Opp24 da jeg bare hadde tre topper igjen. Dette var en app der du kunne registrere bestigninger av kommunetoppene i Sør-Trøndelag og så fikk du en fin diplom samt gratis overnatting på DNT hytte når alle var gjennomført. Det ble derfor en del repriseturer til toppene i Sør-Trøndelag.

Den fineste skituren var vårskitur i Fosenalpene der jeg overnattet på ei hytte leid på inatur.no og gikk på Dåapma, Finnvolheia og Storheia i Osen. Andre fjellskiturer som kan varmt anbefales er Omnfjellvarden, Resfjellet og Svarthøtta. Elgshøgda og Storheia i Trondheim er det oppkjørte løyper til topps. En lang med fin tur er til det høyeste fjellet i Sør-Trøndelag, Storskrymten som ligger i Dovrefjell.

Oversikt over kommunetopper i Sør-Trøndelag år 2000

Loading