Sardinboks – god natt :)

Når man er på tur er det alltid artig å prøve forskjellige former for overnatting. Da vi ankom La Palma hadde vi booket oss inn på et vandrehjem i hovedstaden Santa Cruz som het Hostelit Capsule Hostel. Konseptet her kan vel sies å stamme fra Japan.

Vi fikk en videosnutt tilsendt. Den vist hvordan vi skulle komme oss inn og finne ut hvor boksen vår var. Og det var nettopp det som var konseptet. Bygningen inneholdt flere etasjer med små bokser stablet i høyden og bredden. Boksene var akkurat store nok til at to voksne personer kunne sove i dem. Det var god ventilasjon, lys og en TV skjerm i boksen. Lite plasskrevende konsept, og veldig praktisk for dem som bare trenger enkel og rimelig overnatting. Det er dog ganske lytt så man er avhengig av at folkene i boksene rundt er stille og rolige, men sammenlignet med køyeseng i flermannsrom så gir dette mye mer privatliv.

Santa Cruz var også en koselig by med smale gågater omgitt av to etasjers bygninger med sjel. Vi fikk sett oss litt rundt i byen før vi tok bussen til El Paso.

Loading